Nyhedsbrev marts 2010
Favrskov Brydeklub

 

 

 

Vores nyhedsbrev har desværre stået stille det sidste års tid, da der ikke er nogen, der rigtig har haft tid til at skrive det, men nu prøver vi igen, så hvis der er nogen, der har lyst til at skrive en lille beretning om, hvad der er sket, er I meget velkommen.

 

Vi har haft stor tilgang på både mandag og onsdags hold, (Henriette som er mor til Andreas og Cathrine, hjælper Malene om onsdagen) det er dejligt, så derfor bliver vi nødt til at rykke lidt rundt på ungerne, men herom senere.

 

Når I henter jeres børn, vil det være rart, hvis I lige ville gå oven på, det kan være, der er nogle informationer.

 

Når vi er ude til stævner, vil det være en stor hjælp, hvis der er en eller flere forældre, der vil tage nogle billeder, samt skrive et lille referat med placeringer osv. til vores hjemmeside, det er lidt svært for Malene, at nå det hele.

 

Vi skal være meget bedre til at melde ud, når der er stævner, det gør vi fremover på følgende måde: I får en seddel med hjem, når I så har bestemt om I vil med, (se venligst tilmeldingsfrist) betaler I startgebyr til Malene, sammen med det nederste af sedlen. (Da vi desværre skal betale, selvom barnet er syg eller har fortrudt).

 

Vi skal have nye træningsdragter, prisen er 275 kr. Der hænger en demo i klubben. Når vi er ude til stævner, har vi ens træningsdragter på.

 

Vi holder generalforsamling onsdag den 14. april kl. 18.30 i klubben.

 

Der er kredsturnering stævne i Åbyhøj den 17. april, for børn over 7 år, mere ved vi desværre ikke på nuværende tidspunkt.

 

Som sommerferieafslutning sidst i maj, vil vi en lørdag eftermiddag, lave et klubmesterskab for alle vores brydere, men herom senere.

 

Med Sportslig Hilsen Bestyrelsen